Opslagstavlen

Beredskabet var på skolen mandag morgen d. 5/11

Kære forældre,
    Der var til morgen en røgudvikling i personalekøkkenet i den røde hovedbygning, der via røgdetektorer alarmerede brandberedskabet. Det blev heldigvis på intet tidspunkt til en rigtig brand.
    En menneskelig fejl var årsag til røgudviklingen, og beredskabet mødte hurtigt frem.
    Heldigvis blev en egentlig redningsindsats fra deres side ikke nødvendig, da tilstedeværende personale havde handlet forsvarligt undervejs.

Det tilstedeværende personale og børnene i morgen-SFO handlede således alle helt efter foreskrifterne. Børnene kunne hurtigt vende tilbage i SFO-bygningen.
    yes - til alle for konduite undervejs.

Inge Merete Fledelius den 05-11-2018
    Vigtig information om ændrede mødetider i uge 45 og 49
    Kære forældre,
    I ugerne 45 og 49 2018 er der emnedage mandag til og med torsdag for alle klasser på Alkestrupskolen.
    Mødetiden for alle elever er derfor ændret disse dage, så eleverne møder 8.00 til 14.00.
    SFO vil være åben fra 14.00 for vanligt tilmeldte elever.

Det almindelige skema vil disse dage være sat ud af drift. Læs mere om programmet for de enkelte dage i ugeplaner mv. for de enkelte klasser.
    Blandt andet vil der i løbet af disse to uger for alle klasser blive gennemført elev-lærer-samtaler.
    Inge Merete Fledelius den 30-10-2018
    Motionsdag 2018 på Alkestrupskolen
    En fantastisk dag med glade børn og voksne i løb, gang og cykling i skoven i det fineste solskinsvejr med 17 grader og stille vejr.

Tak til alle for en fantastisk dag!
    Tak til glade, ivrige og seje løbende og cyklende elever, tak til medhjælpende og heppende forældre og tak til lærere og pædagoger - og her ikke mindst Kenneth og Kim for at lave en perfekt dag for os alle.

Rigtig god efterårsferie!
    Vi ses igen mandag d. 22/10 til undervisning efter vanligt skema.
    Christopher, Natasa og Merete
     Tryk på fotoapperatet her under for at se de glade billeder fra dagen
    Inge Merete Fledelius den 12-10-2018
    Kære forældre,
    Hermed lidt fotos fra de tre begivenhedsrige dage i september:
    Naturens dag(-e) med fremstilling af drager og drageflyvning i hold på tværs af hele skole.
    Koncert med den "Youtube-kendte" gruppe: HipsomHap
    Den storelæsedag, hvor hele skolen læste og løste opgaver af forskellige art med omdrejningspunkt i det at læse.

Klik på fotoapparatet for at se billederne.

Inge Merete Fledelius den 10-09-2018
    Hermed Nyhedsbrev.

Desuden kan jeg med fornøjelse meddele, at torsdag og fredag i denne uge, d. 6/9 og 7/9 er naturfags-emnedage.
    Hele skolen arbejder på tværs ud fra emnet "Drager".

Begge dagene er der undervisning fra 8.00-14.00, og derfra har eleverne fri.
    SFO er åben fra 14.00 for vanligt tilmeldte elever.

Inge Merete Fledelius den 03-09-2018
  • ikon
    Flaget var hejst på skolen i dag, onsdag d. 15.august 2018,  i den særlige anledning, at SF holdt sommergruppemøde foran skolen.
    Der var stort presseopbud - se et par fotos her (Klik på fotoappartet), og følg endelig med i mediedækningen med Alkestrupskolen i fokus.
    mvh Merete

Inge Merete Fledelius den 15-08-2018
  • ikon
    Fotos fra koncert for hele Alkestrupskolen med Kinesisk Klangunivers 10.april 2018.
    Alle elever fra *0.klasse til 6.klasse lyttede med, og bag efter kunneman få lov at prøve et instrument. På pigernes fine dragter står med kinesiske skrifteng: "Vi lave musik i fællesskab!".

Klik på fotoapparatet for at se billederne.
    Inge Merete Fledelius den 10-04-2018