Opslagstavlen

Information fra skolebestyrelsen
    Alkestrupskolen siger med udgangen af skoleåret 2017/2018 tak for indsatsen til skolebestyrelsesformand Thomas Jensen, næstformand Rasmus Kragh samt skolebestyrelsesmedlem Kathja Lionett.

Samtidig bydes velkommen i arbejdet som skolebestyrelsesformand til Louise Gyrn, og til Kristina Kraul i arbejdet som næstformand fra skoleåret 2018/2019.
    Den nye Skolebestyrelse konstituerede sig ved skolebestyrelsesmødet d. 21/6 2018.

Vi ser frem til det kommende samarbejde!
    Inge Merete Fledelius den 22-06-2018
  • ikon
    Fotos fra besøget af 6.klasserne fra Herfølge skole, onsdag d. 23.maj 2018.
    En dejlig dag med hygge, aktivitet og godt humør.

Inge Merete Fledelius den 24-05-2018
  • ikon
    Fotos fra Åbent hus i emnedagene med markedspladsen i Stjerneby.
    Stor tak til alle fremmødte fra Alkestrup for at gøre markedsdagen til en stor og god oplevelse for alle - og især for børnene.

Tak til alle skolens elever for at stille glade op og være arbejdskraft på markedspladsen - og for at have produceret alle de skønne ting til gavn for gæsterne i Stjerneby.

Også stor tak til alt personalet, der sørgede for, at markedspladsens gæster havde adgang til at veksle penge, så der kunne købes i boder, massageklinik og gadekøkken, samt ikke mindst at kunne købe sig til fornøjelser med avis, film, gøgl og musik.

.... og tak for hjælp til at få "strøget flaget" sidst på dagen. smiley
    mvh Merete

Klik på fotoappartet for at se billeder fra dagen.

Inge Merete Fledelius den 17-05-2018
  • ikon
    Fotos fra emnedage: Stjerneby.

HUSK ÅBENT HUS onsdag d. 16/5 kl. 16.30 til 19.30.

Vel mødt i Stjerneby på Alkestrupskolen!

Klik på fotapparatet for at se billederne af alle de glade arbejdende børn.
    Inge Merete Fledelius den 15-05-2018
  • Fotos fra foredrag d. 25/4 2018 for 3.- til 5.klasse med arkæolog og forsker Henriette:
    "Var der virkelig en vikingetid?"

Henriette gjorde eleverne nysgerrige på hvordan forskning foregår. At viden i fremtidens historiebøger baseres på forskningsarbejde med analyser af bla. fundne hår og stålsværd.
    Spørgelysten var stor, og elevernes billede af en viking blev revideret.

Inge Merete Fledelius den 28-04-2018
  • ikon
    Fotos fra koncert for hele Alkestrupskolen med Kinesisk Klangunivers 10.april 2018.
    Alle elever fra *0.klasse til 6.klasse lyttede med, og bag efter kunneman få lov at prøve et instrument. På pigernes fine dragter står med kinesiske skrifteng: "Vi lave musik i fællesskab!".

Inge Merete Fledelius den 10-04-2018
    Velkommen til de nye *0.klasse-børn
    Se fotos fra *0.klasses første dag på Alkestrupskolen og SFO d.3.april 2018, hvor '0.klasse og deres forældre blev budt velkommen af de nye store venner i 5.klasse.

Kilk på fotoapparatet for at se.
    Inge Merete Fledelius den 06-04-2018
    Lidt flere fotos fra skolefesten 27/10 2017

Inge Merete Fledelius den 29-10-2017
    Kære forældre,
    Tak for at støtte op om fredagens fantastiske skolefest, som Skolebestyrelsen havde arrangeret.
    Det var dejligt at se så mange glade og feststemte børn - og deres forældre til de forskellige spisninger i klasserne for børnene inden festen.

Tak til skolebestyrelsen for at påtage sig det store arbejde at skabe rammerne for en overdådig skolefest med DJ's på toppen til at stå for god dansemusik og underholdning, så alle børn kunne være aktive i disko-røg og farvet disko-lys. 😊
    Der blev nydt godt af både popcorn, slik og slushice som var til salg af friske bestyrelsesmedlemmer. 👌

Vi glæder os allerede til næste år!

Vedlagt lidt stemningsfotos fra aftenen.
    Med venlig hilsen Merete
    Inge Merete Fledelius den 29-10-2017
    Personalets dag
    Torsdag d. 5.oktober hyldedes personalet på Alkestrupskolen.
    Skolebestyrelsen havde organiseret overraskelsen for personalet og inviteret Viceborgmester Mette Jorsø samt formand for Skoleudvalget Helle Poulsen.

Begivenheden fejredes i gymnastiksalen med deltagelse af alle elever på skolen, der sørgede for, at sangen "Vi vil plante et træ" blev smukt - og højt - afsunget, og at der blev klappet behørigt af talerne.

Første taler var Skolebestyrelsesformand Thomas Jensen, der bød velkommen til "surprise-fejringen", der havde været holdt hemmelig for personalet.
    Viceborgmesteren takkede personalet for den daglige store og vigtige indsats, de gør i hverdagen, og Formanden for Skoleudvalget talte til børnene om dagens fejring i hele Køge Kommune.

Hvert personale modtog en "goodiebag", og bagefter var der kage til alle.

De glade fotos taler deres tydelige sprog om arrangementets succes.
    Merete Fledelius
    Inge Merete Fledelius den 07-10-2017
    Samling på Alkestrupskolen
    Som orienteret ved samlingen den første skoledag, bliver der i dette skoleår to ugentlige dage med samling for den samlede skole:

Tirsdage kl. 10.00 og fredage kl. 8.00 i gymnastiksalen.

Klasserne er på skift "værter" en uge ad gangen. Der vil være en sang fra "Sangkanonen" samt en  sang/præsentation/optræden valgt/præsteret af "ugens" klasse.

Naturligvis er forældre velkomne til at deltage ved samlingerne gennem året.

Vel mødt!
    Merete