Inge Merete Fledelius den 04-03-2019
    Vigtig info om adgangen til forældreintra
    Kære forældre,
    Fra og med mandag d.1/4 kan man som forælder kun tilgå forældreintra via forældreunilogin.
    Der ligger en vejledning på: Information -->IT

Christopher og Merete
    Inge Merete Fledelius den 20-02-2019
    Nyhedsbrev for Alkestrupskolen
    Kære forældre, hermed nyhedsbrevet for januar, februar, marts 2019. I kan blandt andet læse mere om det nye tiltag med læsebånd, som fra mandag d. 25/2 og frem til Påske vil være i alle klasser fra 8.00 til 8.15.
    Merete
    Inge Merete Fledelius den 01-02-2019
    Information om nyansat lærer.
    Så kan jeg glæde jer med, at en ny og fagligt dygtig lærer er blevet ansat: Tina Mørch.
    Tina vil have første dag på Alkestrupskolen fredag d. 1.marts, men hun har d. 1/2 været på besøg og talt med børnene i de klasser, hvor hun vil skulle undervise.

Tina har arbejdet de seneste 11 år som lærer på en anden af kommunens skoler, hvor hendes hjerte især har brændt for danskundervisningen i indskoling og på mellemtrinnet  – men Tina har flere gode faglige kvalifikationer med i bagagen.

Vi byder Tina velkommen på Alkestrupskolen og er sikre på, at Tina vil være et stort aktiv i hverdagen på skolen.
    Merete