Inge Merete Fledelius den 05-11-2018
    Beredskabet var på skolen mandag morgen d. 5/11

Kære forældre,
    Der var til morgen en røgudvikling i personalekøkkenet i den røde hovedbygning, der via røgdetektorer alarmerede brandberedskabet. Det blev heldigvis på intet tidspunkt til en rigtig brand.
    En menneskelig fejl var årsag til røgudviklingen, og beredskabet mødte hurtigt frem.
    Heldigvis blev en egentlig redningsindsats fra deres side ikke nødvendig, da tilstedeværende personale havde handlet forsvarligt undervejs.

Det tilstedeværende personale og børnene i morgen-SFO handlede således alle helt efter foreskrifterne. Børnene kunne hurtigt vende tilbage i SFO-bygningen.
    yes - til alle for konduite undervejs.
    Merete

Inge Merete Fledelius den 30-10-2018
    Vigtig information om ændrede mødetider i uge 45 og 49
    Kære forældre,
    I ugerne 45 og 49 2018 er der emnedage mandag til og med torsdag for alle klasser på Alkestrupskolen.
    Mødetiden for alle elever er derfor ændret disse dage, så eleverne møder 8.00 til 14.00.
    SFO vil være åben fra 14.00 for vanligt tilmeldte elever.

Det almindelige skema vil disse dage være sat ud af drift. Læs mere om programmet for de enkelte dage i ugeplaner mv. for de enkelte klasser.
    Blandt andet vil der i løbet af disse to uger for alle klasser blive gennemført elev-lærer-samtaler.
    Merete
    Inge Merete Fledelius den 12-10-2018
    Motionsdag 2018 på Alkestrupskolen
    En fantastisk dag med glade børn og voksne i løb, gang og cykling i skoven i det fineste solskinsvejr med 17 grader og stille vejr.

Tak til alle for en fantastisk dag!
    Tak til glade, ivrige og seje løbende og cyklende elever, tak til medhjælpende og heppende forældre og tak til lærere og pædagoger - og her ikke mindst Kenneth og Kim for at lave en perfekt dag for os alle.

Rigtig god efterårsferie!
    Vi ses igen mandag d. 22/10 til undervisning efter vanligt skema.
    Christopher, Natasa og Merete
     Tryk på fotoapperatet her under for at se de glade billeder fra dagen