Inge Merete Fledelius den 19-11-2018
    Kære forældre,
    Hermed Nyhedsbrev for november og december 2018 samt et bilag til yderligere information om arbejdsgangene på Alkestrupskolen.
    Vær venligst opmærksomme på, at det beskrevne i bilaget er et arbejdsdokument, og at arbejdet omkring strategierne endnu ikke er endelig afsluttet.
    Merete
    Inge Merete Fledelius den 12-10-2018
    Motionsdag 2018 på Alkestrupskolen
    En fantastisk dag med glade børn og voksne i løb, gang og cykling i skoven i det fineste solskinsvejr med 17 grader og stille vejr.

Tak til alle for en fantastisk dag!
    Tak til glade, ivrige og seje løbende og cyklende elever, tak til medhjælpende og heppende forældre og tak til lærere og pædagoger - og her ikke mindst Kenneth og Kim for at lave en perfekt dag for os alle.

Rigtig god efterårsferie!
    Vi ses igen mandag d. 22/10 til undervisning efter vanligt skema.
    Christopher, Natasa og Merete
     Tryk på fotoapperatet her under for at se de glade billeder fra dagen
    Inge Merete Fledelius den 10-09-2018
    Kære forældre,
    Hermed lidt fotos fra de tre begivenhedsrige dage i september:
    Naturens dag(-e) med fremstilling af drager og drageflyvning i hold på tværs af hele skole.
    Koncert med den "Youtube-kendte" gruppe: HipsomHap
    Den storelæsedag, hvor hele skolen læste og løste opgaver af forskellige art med omdrejningspunkt i det at læse.

Klik på fotoapparatet for at se billederne.

Merete