Inge Merete Fledelius den 17-12-2018
    Kære forældre,
    Hermed et par billeder fra de dygtige Luciabørns optrædener samt en lille opfriskning på programmet for sidste skoledag før jul som skrevet i Nyhedsbrevet i november:

Progam for torsdag d. 20/12 8.00 til 11.45 - Sidste undervisningsdag før juleferien for elever. Fra 11.45 har alle elever fri og SFO er åbent som vanligt.

Program for dagen er:
    8.00 til 9.00 - hygge i egne klasser.
    9.10-10.20 Hele skolen kører med bus til Sædder kirke til julegudstjeneste.
    Desværre tillader pladsen i bus og kirke ikke, at forældre deltager i denne del af dagens program.
    kl. 10.45 til 11.45 Fællessamling i gymnastiksalen for alle elever. Forældre er meget velkomne til også at deltage i denne del af programmet. Her har skolen tradition for, at alle klasser har en lille optræden, og desuden en særlig juleoptræden performet ved 3.klasse.

Første skoledag efter juleferien er torsdag d. 3/1 2019 med almindeligt skema.

Med tak for godt samarbejde i året 2018 ønskes i alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende Nytår!
    Merete

Inge Merete Fledelius den 19-11-2018
    Kære forældre,
    Hermed Nyhedsbrev for november og december 2018 samt et bilag til yderligere information om arbejdsgangene på Alkestrupskolen.
    Vær venligst opmærksomme på, at det beskrevne i bilaget er et arbejdsdokument, og at arbejdet omkring strategierne endnu ikke er endelig afsluttet.
    Merete
    Inge Merete Fledelius den 12-10-2018
    Motionsdag 2018 på Alkestrupskolen
    En fantastisk dag med glade børn og voksne i løb, gang og cykling i skoven i det fineste solskinsvejr med 17 grader og stille vejr.

Tak til alle for en fantastisk dag!
    Tak til glade, ivrige og seje løbende og cyklende elever, tak til medhjælpende og heppende forældre og tak til lærere og pædagoger - og her ikke mindst Kenneth og Kim for at lave en perfekt dag for os alle.

Rigtig god efterårsferie!
    Vi ses igen mandag d. 22/10 til undervisning efter vanligt skema.
    Christopher, Natasa og Merete
     Tryk på fotoapperatet her under for at se de glade billeder fra dagen