Koncert for bhkl.-3. klasse

Onsdag den 14. september havde skolen besøg af Moussa Diallo Trio, som spillede og fortalte eleverne fra bhkl.-3. klasse historier fra Mali.

Moussa Diallo Trio tryllebandt eleverne gennem 45 minutter med en række af eventyr og myter som Moussa Diallo havde hørt som barn fra sin bedstemor under stjernehimlen, da han boede i landsbyen Koulikoro i Mali.

Eventyrerne og myterne blev suppleret af medrivende afrikanske rytmer og dans, som i den grad fik smil og latter frem hos eleverne. Trioen brugte både traditionelle malinesiske instrumenter og en moderne bass guitar.

Til orientering kan nævnes, at Moussa Diallo har optrådt sammen med DRs Big Band og vundet en Danish Music Award.

Kenneth Zornig den 28-09-2016
    Kære forældre.

6. klasse har arbejdet med "Avisen i undervisningen"
    Det er en supergod avisen, der er lavet både i trykt form, som er vedhæftet, og i en web udgave, som I kan læse ved at klikke på linket:

www.dkjuliusaa.wixsite.com/starnews

En lille appetizer fra lederen i Star News:
    "Algestrup føder stjerner X-Factor stjernen Niklas Andersen, politikeren Jacob Mark, mesterkokken David Johansen og stjerneskytten Emil Albrechtsen de kommer alle fra den lille skole i Algestrup - Alkestrup skolen. Skolen føder talentfulde stjerner. (Og hvorfor byen staves med g og skolen med k er der ingen der ved. Sådan er det bare.)"

Kenneth Zornig den 21-09-2016
    SÆT X i KALENDEREN
    skolebestyrelsen arrangerer skolefest den 11. november.
    Mere info følger.
    Kenneth Zornig den 06-09-2016