Inge Merete Fledelius den 22-06-2018
    Information fra skolebestyrelsen
    Alkestrupskolen siger med udgangen af skoleåret 2017/2018 tak for indsatsen til skolebestyrelsesformand Thomas Jensen, næstformand Rasmus Kragh samt skolebestyrelsesmedlem Kathja Lionett.

Samtidig bydes velkommen i arbejdet som skolebestyrelsesformand til Louise Gyrn, og til Kristina Kraul i arbejdet som næstformand fra skoleåret 2018/2019.
    Den nye Skolebestyrelse konstituerede sig ved skolebestyrelsesmødet d. 21/6 2018.

Vi ser frem til det kommende samarbejde!
    Inge Merete Fledelius den 24-05-2018
    Fotos fra besøget af 6.klasserne fra Herfølge skole, onsdag d. 23.maj 2018.
    En dejlig dag med hygge, aktivitet og godt humør.

Klik på fotoapparatet for at se billederne.
    Inge Merete Fledelius den 17-05-2018
    Fotos fra Åbent hus i emnedagene med markedspladsen i Stjerneby.
    Stor tak til alle fremmødte fra Alkestrup for at gøre markedsdagen til en stor og god oplevelse for alle - og især for børnene.

Tak til alle skolens elever for at stille glade op og være arbejdskraft på markedspladsen - og for at have produceret alle de skønne ting til gavn for gæsterne i Stjerneby.

Også stor tak til alt personalet, der sørgede for, at markedspladsens gæster havde adgang til at veksle penge, så der kunne købes i boder, massageklinik og gadekøkken, samt ikke mindst at kunne købe sig til fornøjelser med avis, film, gøgl og musik.

.... og tak for hjælp til at få "strøget flaget" sidst på dagen. smiley
    mvh Merete

Klik på fotoappartet for at se billeder fra dagen.