Inge Merete Fledelius den 19-11-2018
    Kære forældre,
    Hermed Nyhedsbrev for november og december 2018 samt et bilag til yderligere information om arbejdsgangene på Alkestrupskolen.
    Vær venligst opmærksomme på, at det beskrevne i bilaget er et arbejdsdokument, og at arbejdet omkring strategierne endnu ikke er endelig afsluttet.
    Inge Merete Fledelius den 05-11-2018
    Beredskabet var på skolen mandag morgen d. 5/11

Kære forældre,
    Der var til morgen en røgudvikling i personalekøkkenet i den røde hovedbygning, der via røgdetektorer alarmerede brandberedskabet. Det blev heldigvis på intet tidspunkt til en rigtig brand.
    En menneskelig fejl var årsag til røgudviklingen, og beredskabet mødte hurtigt frem.
    Heldigvis blev en egentlig redningsindsats fra deres side ikke nødvendig, da tilstedeværende personale havde handlet forsvarligt undervejs.

Det tilstedeværende personale og børnene i morgen-SFO handlede således alle helt efter foreskrifterne. Børnene kunne hurtigt vende tilbage i SFO-bygningen.
    yes - til alle for konduite undervejs.

Inge Merete Fledelius den 30-10-2018
    Vigtig information om ændrede mødetider i uge 45 og 49
    Kære forældre,
    I ugerne 45 og 49 2018 er der emnedage mandag til og med torsdag for alle klasser på Alkestrupskolen.
    Mødetiden for alle elever er derfor ændret disse dage, så eleverne møder 8.00 til 14.00.
    SFO vil være åben fra 14.00 for vanligt tilmeldte elever.

Det almindelige skema vil disse dage være sat ud af drift. Læs mere om programmet for de enkelte dage i ugeplaner mv. for de enkelte klasser.
    Blandt andet vil der i løbet af disse to uger for alle klasser blive gennemført elev-lærer-samtaler.