Inge Merete Fledelius den 12-10-2018
    Motionsdag 2018 på Alkestrupskolen
    En fantastisk dag med glade børn og voksne i løb, gang og cykling i skoven i det fineste solskinsvejr med 17 grader og stille vejr.

Tak til alle for en fantastisk dag!
    Tak til glade, ivrige og seje løbende og cyklende elever, tak til medhjælpende og heppende forældre og tak til lærere og pædagoger - og her ikke mindst Kenneth og Kim for at lave en perfekt dag for os alle.

Rigtig god efterårsferie!
    Vi ses igen mandag d. 22/10 til undervisning efter vanligt skema.
    Christopher, Natasa og Merete
     Tryk på fotoapperatet her under for at se de glade billeder fra dagen
    Inge Merete Fledelius den 10-09-2018
    Kære forældre,
    Hermed lidt fotos fra de tre begivenhedsrige dage i september:
    Naturens dag(-e) med fremstilling af drager og drageflyvning i hold på tværs af hele skole.
    Koncert med den "Youtube-kendte" gruppe: HipsomHap
    Den storelæsedag, hvor hele skolen læste og løste opgaver af forskellige art med omdrejningspunkt i det at læse.

Klik på fotoapparatet for at se billederne.

Merete
    Inge Merete Fledelius den 15-08-2018
    Flaget var hejst på skolen i dag, onsdag d. 15.august 2018,  i den særlige anledning, at SF holdt sommergruppemøde foran skolen.
    Der var stort presseopbud - se et par fotos her (Klik på fotoappartet), og følg endelig med i mediedækningen med Alkestrupskolen i fokus.
    mvh Merete